O podjetju

Podjetje Ego-Team d. o. o. Ljubljana je bilo ustanovljeno leta 2001. Od takrat uspešno poslujemo na področju dejavnosti sanitarne opreme, kozmetičnih pripomočkov in ostalega potrošnega materiala.

Našim kupcem lahko v vsakem trenutku ponudimo najsodobnejše izdelke naše široke ponudbe, saj nenehno spremljamo novitete na trgu. Sodelujemo s slovenskimi in tujimi podjetji držav Evropske unije. Osredotočeni smo na okolju prijazne proizvode z Ecolabel in ISO Standard certifikati. Srečamo se lahko tudi "na terenu", saj se redno udeležujemo kozmetičnih, gastronomskih in drugih sejmov, tako doma kot v tujini. Izdelke naše ponudbe lahko zasledite v številnih hotelih, javnih ustanovah, gostilnah, lokalih, kozmetičnih, frizerskih in wellness salonih širom Slovenije.

Podjetje Ego-team d. o. o. odlikuje predvsem skrb za končnega kupca z osebnim pristopom in raznolikost ponudbe. Dnevno dostavljamo blago po celi Sloveniji in lahko se pohvalimo z odlično bonitetno oceno. Smo ekipa, resnično predana podjetju.

Z izbiro podjetja Ego-Team d. o. o. za partnerja pri dobavi materiala naše dejavnosti, si boste zagotovili
celovite storitve vrhunske kakovosti:

 

Podatki podjetja:

Ego-Team d. o. o. 
Kolarjeva ulica 47, SI-1000 Ljubljana

Identifikacijska številka: SI14103303
Matična številka: 1546171
 

 

Ekipa, ki dnevno skrbi za vas: